ایمپلنت های دندانی

ایمپلنت دندان چیست؟

اهمیت درمان ایمپلنت

ایمپلنت دندان ( dental implant )  یک درمان دندانپزشکی برای بازگردانی و جایگزین کردن دندان از دست رفته است که در این درمان پایه ای سازگار با بدن انسان با نام فیکسچر در درون استخوان قرار داده می شود و به استخوان فک جوش می خورد که به کمک یک اباتمنت، روکش بر روی پایه سوار می شود. از ایمپلنت دندانی برای جایگزینی یک دندان تا تمام دهان استفاده می شود و این روش امروزه دارای موفقیتی بالای ۹۵ درصد را داراست و از تحلیل استخوان و لثه جلوگیری می کند. همچنین این درمان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد. برای بررسی دقیق تر ایمپلنت دندان با ما همراه باشید.

ایمپلنت دندان برای افرادی که به سلامت عمومی و دهان و دندان خود اهمیت می دهند گزینه خوبی است. البته برای انجام ایمپلنت، استخوان فک باید شرایط مناسبی داشته باشد. زیرا ایمپلنت های دندانی با بافت های لثه و استخوان زیرین دهان ارتباط نزدیکی دارند. بنابراین این روش برای افرادی با بافت لثه سالم و عاری از بیماری پریودنتال بهترین روش می باشد. ایمپلنت دندان معمولا در سه بخش طراحی می شود. این سه بخش شامل پیچ ایمپلنت، اباتمنت و پروتز (ترمیم  دندان) می شود. اباتمنت به پیچ ایمپلنت وصل می شود و پروتز می تواند شامل تاج یا بریج باشد. در میان اجزای ایمپلنت دندان، پیچ ایمپلنت از طریق عمل جراحی کوتاه و با عمل کامپیوتری در استخوان فک قرار می گیرد. این بخش، ظاهری شبیه ریشه دندان طبیعی دارد و در قطر های مختلفی در دسترس است. اباتمند ها جهت پشتیبانی از پروتز مورد استفاده قرار می گیرند و تفاوت عمده ای با آن دارند، چرا که ایمپلنت دندان مصنوعی ضمائم به خصوصی را در سطح فیتینگ دارد. این اجزا به اباتمنت وصل می شوند و بعد از آن پروتز بر روی میله سوار می شود.

پروتز در ایمپلنت دندان می تواند شامل تاج، بریج یا پروتز بر اساس ایمپلنت باشد. ایمپلنت  یک دندان کار ترمیم تاج ها را بر عهده دارند، اما ایمپلنت های چندین دندان قادر است بریج های دندان را مرمت کند.  گاهی اوقات نیز از پروتز حمایت می کند. تاج و بریج ها در محل خود ثابت هستند و فقط دندانپزشک باید آن را جابجا کند. پروتز های ایمپلنت درون دهان قرار می گیرد و در محل خود محکم می شوند. این نوع پروتز از پروتز های معمولی استقامت بیشتری دارد.

  • راه حل دائمی
  • بهبود جویدن و صحبت کردن
  • عملکرد طبیعی و نگاه
  • ظاهر بهبود یافته صورت
  • پیشگیری از از دست دادن استخوان
  • هیچ مراقبت خاصی لازم نیست
  • بسیار محکم و مطمئن است
  • بدون محدودیت در رژیم غذایی
  • می توان تغییر یا به روز کرد
چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند ؟
<<<

امروزه ایمپلنت های دندانی موفقیتی بالای ۹۷ درصد است و تقریبا برای همه افراد بالای ۱۸ سال مناسب است. فقط در برخی افراد که بیماری های زمینه ای دارند ، باید قبل از انجام با پزشک مشورت نمایند.

چه کسانی نباید ایمپلنت کنند ؟
<<<

افرادی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت ،قلبی ، سرطان هستند ، باید قبل از انجام با پزشک مشورت کنند تا مشخص شود شرایط انجام ایمپلنت دندان را دارند یا خیر ؟

آیا ایمپلنت دندان دائمی است ؟
<<<

به طور کلی ایمپلنت های دندان بین ۱۵ تا ۲۰ سال عمر مفید دارند اما این طول عمر وابسته به کیفیت ایمپلنت ، میزان تخصص ، سلامت و مراقبت های فرد می تواند افزایش پیدا کند و به صورت مادام العمر از آن استفاده کنید.

آیا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد ؟
<<<

بله . امروزه درمان های مختلفی در ایمپلنت مانند اوردنچر و ایمپلنت کامل وجود دارد که به کمک آن می توانید همه ی دندان های خود را ایمپلنت کنید.

بعد از ایمپلنت چند روز درد داریم؟
<<<

درد ایمپلنت بعد جراحی وابسته به تعداد و وضعیت متفاوت است اما به طور کلی درد ایمپلنت بعد ۱ الی ۳ سه روز از بین می رود.

شرایط ایمپلنت دندان

قبل از هر چیز کاندید ایمپلنت دندان باید شرایط استخوانی مناسبی داشته باشد. ایمپلنت باید با استخوان فک ترکیب گردد بنابراین تراکم وکیفیت استخوان بسیار مهم است. مسئله قابل توجه دیگر، برخورداری از سلامت کلی است زیرا کاشت دندان، یک روش جراحی است و جهت بهبودی نیاز به استفاده از آرام بخش و طی روند بهبود دارد. بنابراین بیمارانی که به طور کلی سلامت دهان و دندان ضعیفی دارند ، به ویژه افرادی که سیگار می‌کشند، الکل مصرف می‌کنند یا دیابت دارند درصد موفقیت کمتری ​​دارند. شرایط دیگری که کاندید ایمپلنت دندان باید داشته باشد داشتن لثه های سالم است. شکستن ایمپلنت در بیمارانی که لثه های ضعیفی دارند رایج است. افراد جوانی که فک شان در مرحله رشد است باید آن را انجام ندهند. همچنین زنان باردار از انجام این عمل منع می شوند. کسانی که سیگار یا الکل مصرف می کنند، قبل از انجام ایمپلنت باید آن را ترک کنند. بیمار بعد این عمل باید مراقبت های لازم را انجام دهد. ایمپلنت دندان برای کسانی که تحت درمان پرتودهی با دوز بالا، در قسمت سر یا گردن قرار گرفته اند، ممنوع است. همچنین اگر بیماری مزمن یا مشکل سیستمیک دارید، ممکن است واجد شرایط درمان نباشید. شرایطی که می تواند منجر به رد صلاحیت شود عبارتند از دیابت کنترل نشده، بیماری های بافت همبند، هموفیلی و نقص ایمنی.


چه چیزهایی برای ایمپلنت مضر است ؟

عادت های بدی وجود دارد که برای ایمپلنت دندان مضر می باشد. عادت های روزانه شما می تواند در تعیین طول عمر ایمپلنت دندان شما موثر باشد. کاربرد اصلی دندان برای جویدن است اما برخی افراد از آنها برای اهداف دیگری مانند باز کردن بطری ها، پاره کردن کیسه چیپس یا شکستن آجیل ها و.. استفاده می کنند. این کار ها می تواند باعث ضعیف شدن ایمپلنت و آسیب زدن به آن شود. عادت دیگری که به ایمپلنت دندان آسیب می زند، کشیدن سیگار می باشد. سیگار کشیدن اثرات مخربی بر روی لثه می گذارد و با گذشت زمان کارایی آن را از بین می برد. تمیز کردن روتین ایمپلنت اهمیت زیادی دارد زیرا رسوبات روی دندان را از بین می برد. در صورت رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان رسوبات باعث بیماری لثه و آسیب به ایمپلنت می شود. یکی دیگر از کار هایی که برای ایمپلنت دندان مضر است جویدن اشیا سخت مانند جویدن ناخن، مداد، خلال دندان و.. است. این کار به مرور صدمات زیادی به ایمپلنت وارد می کند. عدم استفاده از نخ دندان نیز منجر به بیماری لثه و شکستن ایمپلنت می شود.

ارک جدید، ساختمان یونس

تبریز

تلفن تماس

35549472

واتس آپ مطب

09334110100
error: