عوارض تزریق ژل لب

لب ها از عناصر مهم صورت هستند و نقش مهمی در چهره افراد دارند. بسیاری از افراد از کوچک یا کم حجم بودن لب های خود ناراضی هستند یا دوست دارند فرم لب های خود را اصلاح کنند. تزریق ژل لب یکی از روش‌های پرطرفدار برای افزایش حجم لب و بهبود ظاهر آن ها است. این روش به دلیل ایمن بودن و نتیجه‌دهی خوب امروزه از محبوبیت بسیاری برخوردار است. اما آیا تزریق ژل لب بی خطر است؟ عوارض تزریق ژل لب چیست؟ بسیاری از افراد متقاضی برای تزریق ژل لب، نگران این هستند که تزریق ژل عوارض و یا خطراتی را برای آنها به همراه داشته باشد. تزریق ژل لب نیز ممکن است مانند بسیاری از روش‌های زیبایی دارای عوارضی باشد. در این مطلب به برخی از مهم‌ترین عوارض تزریق ژل لب خواهیم پرداخت. تزریق ژل لب به منظور حجم‌دهی و اصلاح فرم لب ها انجام می‌شود. بسیاری از افراد از کوچک و نازک بودن لب‌های خود راضی نیستند یا فرم لب‌های آنها نامتقارن است. در بسیاری از افراد نیز با افزایش سن و کاهش میزان تولید کلاژن در بدن، حجم لب‌ها کوچک شده و پوست لب‌ها چروک میشود. در تمامی این موارد، تزریق ژل لب یک گزینه کاربردی محسوب میشود. فیلرهای صورت انواع مختلفی دارند که برای برطرف کردن مشکلات ظاهری صورت بر حسب نیاز هر شخص تزریق می شوند. تزریق ژل لب، با وارد کردن ژل و فیلرهای مخصوص توسط یک سوزن بسیار نازک به بافت لب صورت می‌گیرد. این عمل باید توسط فرد متخصص، با مهارت و تجربه بالا انجام شود؛ زیرا در تزریق ژل لب، مهارت، تجربه و رعایت نکات بهداشتی از اهمیت بالایی برخوردار است و انجام این کار توسط فرد غیر متخصص ممکن است ریسک بروز عوارض را بالا ببرد.

آیا تزریق ژل لب عوارض دارد؟

تزریق ژل لب نیز می‌تواند مانند سایر روش‌های زیبایی عوارضی را به همراه داشته باشد. تزریق ژل لب اگر اصولی و توسط فرد متخصص انجام گیرد، عوارض و خطر قابل توجهی نخواهد داشت. اما این نکته را در نظر داشته باشید که بروز کوچک ترین اشتباه در تزریق ژل لب، میتواند عواقب جدی را به همراه داشته باشد. گاهی اوقات افراد بدون تحقیق کافی، یا بخاطر هزینه کمتر ممکن است به افراد غیر متخصص و کلینیک های غیر معتبر مراجعه کنند. تزریق ژل لب توسط فرد غیر متخصص یک ریسک بزرگ است و می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد؛ بنابراین بهتر است قبل از تصمیم برای تزریق ژل لب، این عمل را به عنوان یک روش پرخطر در نظر بگیرید تا قبل از انتخاب پزشک و کلینیک، تمام جوانب را بخوبی بررسی کنید.

تزریق ژل‌های دائمی چه مشکلاتی ایجاد می‌کنند؟

یکی از مشکلاتی که از سال های پیش برخی از بیماران با آنها دست به گریبان هستند، استفاده از ژل های دائمی و نامرغوب است. این ژل‌ها سالهای پیش تزریق شده اند و حالا عوارض آنها باقی مانده اند و باعث گرفتاری برخی از افراد شده است. جنس این ژل ها عموما به نحوی است که قابل جذب نیستند و ممکن است سالهای زیادی در زیر بافتهای پوستی باقی بمانند. بدون آنکه هیچ گونه واکنشی از خود نشان بدهند. اما با یک دستکاری مثل عصب کشی دندان، پرکردن دندان و یا جراحی ممکن است متورم شوند، چرک کنندو متورم شوند. و به صورت فیستول بیرون بزنند و در سطح پوست تخلیه بشوند. معمولا جنس این ژل ها از نوع ژل پاژ یا پلی آکریل آمید هستند. نکته مهمی که این افراد باید بدانند این است که اجازه ندارند دیگر از فیلرهای هالورونیک اسید که بسیار ایمن و ثابت شده هستند استفاده کنند.( ژل هایی که امروزه به وفور و با اطمینال کامل استفاده می شوند). چراکه باعث بیدار شدن و ایجاد التهابات روی ژل های پاژ می شوند. هرچند که پزشکان پوست یعنی می‌کنند با بی حسی این ژل ها را خارج کنند اما هیچگاه ژل های دائمی صد در صد از زیر پوست خارج نمی شوند اما درصد زیادی از آنها را می توان خارج کرد. بعد از تخلیه اگر ناهمواری و عدم تقارنی باقی بماند تنها چیزی که امکان تزریق در این ناحیه دارد تزریق چربی خواهد بود. یعنی بعد از تخلیه ژل های پاژ استفاده از چربی برای جایگزینی آن روشی مناسب بوده و عارضه ای ایجاد نخواهد کرد.

 

پنج عارضه مهم تزریق ژل لب که خانم‌ها باید بدانند

در ادامه به برخی از عوارض احتمالی تزریق ژل لب اشاره خواهیم کرد:

واکنش‌های آلرژیک

واکنش های آلرژیک و بروز حساسیت نسبت به ژل لب معمولا به ندرت اتفاق می‌افتد؛ اما ممکن است برخی افراد به ژل لب واکنش نشان دهند. استفاده از ژل لب نامرغوب و با کیفیت پایین می‌تواند احتمال بروز حساسیت را افزایش دهد. این واکنش ممکن است با علائمی همچون کبودی و تورم، برآمدگی در لب‌ها، عفونت، خارش و زخم همراه باشد. برای جلوگیری از بروز واکنش و حساسیت احتمالی نسبت به ژل لب، در درجه اول ، تزریق باید نزد افراد متخصص و با تجربه که از ترکیبات مرغوب استفاده می‌کنند انجام شود. همچنین لازم است قبل از برنامه‌ریزی برای تزریق، با پزشک خود مشورت کرده و سوابق حساسیت خود را برای او شرح دهید.

ایجاد زخم در ناحیه تزریق

گاهی اوقات اگر تزریق ژل لب به درستی انجام نشود، ممکن است باعث بروز زخم در ناحیه لب یا اطراف آن شود. در واقع گاهی اوقات تزریق بیش از حد برخی فیلر ها از جمله هیالورونیک اسید، در روند تولید کلاژن و الاستین در بافت لب اختلال ایجاد کرده و این موضوع خشکی و زخم شدن لب ها را به همراه دارد.

امکان بروز عفونت پس از تزریق

در برخی موارد تزریق ژل لب ممکن است عفونت در ناحیه لب را به همراه داشته باشد. استفاده از سرنگ غیربهداشتی و عدم رعایت بهداشت حین تزریق ممکن است باعث ورود آلودگی به بافت لب شده و عفونت را در پی داشته باشد. این موضوع اهمیت انتخاب پزشک و کلینیک معتبر را افزایش میدهد. گاهی اوقات نیز برخی افراد به دلیل مسائل زمینه ای ممکن است مستعد بروز عفونت پس از تزریق ژل باشند. با مشورت با پزشک و انجام آزمایش های لازم در صورت نیاز، میتوان از این عارضه جلوگیری کرد.

برخی علائم عفونت لب ناشی از تزریق ژل شامل موارد زیر میشود:

• درد و کبودی بیش از حد انتظار در لب
• قرمز و ملتهب شدن لب و احساس گرما
• وجود توده چرکی در لب
• تغییر رنگ پوست اطراف لب به بنفش و آبی
• تغییر بافت پوست ناحیه اطراف لب
• بی حس ماندن طولانی لب پس از از بین رفتن اثر دارو بی حسی

تورم و کبودی لب

تورم و کبودی پس از تزریق از عوارض شایع است که اکثر افراد آن را تجربه میکنند. پس از تزریق، ممکن است لب‌ها چند ساعت تا چند روز ورم داشته باشند. همچنین ناحیه تزریق و اطراف آن نیز ممکن است کبود شود. کبودی و تورم ناشی از تزریق ژل لب پس از چند روز و با رعایت نکات لازم از بین میرود.

آسیب بافت لب در اثر تزریق

این عارضه معمولا نادر است؛ اما ممکن است اتفاق بیوفتد. تزریق ژل اگر به درستی انجام نشود، ممکن است آسیب دیدگی و از بین رفتن بافت لب را در پی داشته باشد که بسیار خطرناک است. ژل لب اگر به اشتباه به یک رگ خونی تزریق شود، باعث آسیب و مرگ بافت لب میشود. بنابراین بسیار مهم است که پزشک تزریق کننده ژل لب، مهارت، علم و تجربه کافی را برای انجام این کار داشته باشد.

 

 

 

اشتراک گذاری :
دیدگاه خود را بنویسید

ارک جدید، ساختمان یونس

تبریز

تلفن تماس

35549472

واتس آپ مطب

09334110100
error: