مراقبتهای بعد از درمان روکش

- هرشش ماه يكبارجهت معاينه و بررسي روكش (يا روكش هاي)ساخته شده مراجعه نمائيد .

-در مورد هر گونه حساسيت دندانهاي پايه بعد از روكش كردن با پزشك خود مشورت كنيد اين حساسيت ممكن است مربوط به دندان زيرِ روكش يا دندانهاي ديگر غير مربوط به روكش باشد .

-حد فاصل روكش هاي به هم چسبيده را با استفاده از نخ و لوازم مخصوص اين كار تميز كنيد.كوتاهي در اين امر منجر به بيمار شدن لثه ها مي شود (تورم ،قرمزي ،خونريزي لثه ).

-از مسواك ،نخ دندان سوپر فلاس ،پروكسو براش (مسواك بين دنداني ) وهر چه دندانپزشك شما تجويز مي كند . بطور دائم استفاده شود .

-اگر احساس مي كنيد كه روكش شما بلند است و نقطه اي از آن با دندانهاي مقابلش در گيري داردسعي نكنيد با فشار آوردن اين بلندي را برطرف كنيد ،زيرا سبب شكستن چيني روكش مي شود .مراجعه به دندانپزشك و مطرح كردن مسئله ،چاره كار است

-به محض لق شدن روكش به دندانپزشك خود مراجعه كنيد .كوتاهي در اين امر (يعني نگه داشتن يك روكش لق در دهان و عدم مراجعه فوري براي چسباندن سريع آن) منجر به پوسيده و فاسد شدن كامل دندان زير روكش مي گردد.

-در بعضي از موارد چيني روكش دچار شكستگي يا لب پريدگي مي گردد.اين حالت گرچه سبب زشت و نازيبا شدن روكش مي گردد ولي معمولاًخطر ديگري براي سلامتي روكش يا بيمار ندارد . چاره كار در مواردي خارج كردن روكش و ارسال مجدد آن به لابراتوار سازنده و دربعضي موارد ترميم آن با مواد سفيددر داخل دهان و در مطب است .

-روكش نيز مانند هر وسيله يا سرويس ديگر طول عمر معيني دارد .پس از اين مدت لازم است روكش از جهات مختلف تحت بررسي قرار گرفته و در صورت لزوم تعويض شود.

اشتراک گذاری :
دیدگاه خود را بنویسید

ارک جدید، ساختمان یونس

تبریز

تلفن تماس

35549472

واتس آپ مطب

09334110100
error: