شروع تجربه ای جدید در دندانپزشکی
ارائه کلیه خدمات درمانی دندانپزشکی
با هدف ارائه ی جدید ترین و پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی با تکیه بر جدیدترین تکنولوژی و متد روز دنیا
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی شامل : ترمیمی، درمان ریشه، دندانپزشکی اطفال، پروتز ثابت و متحرک، ایمپلنت، جرم گیری و...
درمان ریشه
انجام درمانهای عصب کشی با جدیدترین متد و با استفاده از دستگاه روتاریجرم گیری
از بین بردن جرمها و رنگدانه های دندانها به کمک جدیدترین تکنولوژی ایرفلو و پروفتی میت با بالاترین تاثیر و کمترین عوارضپروتز
انواع پروتزهای متحرک کامل و پارسیل که با جدیدترین متد تزریقی در بهترین لابراتوار ساخته می شودCAD / CAM
*****
اپکس لوکیتور (Apex Locator)
******
ایرفلو
******
چرا دندانهای از دست رفته باید جایگزین شوند؟
بد نیست که بدانید محل قرار گرفتن دندانها را فشارهای وارده از طرف لب ، زبان و گونه تعیین میکنند . یک دندان تا هنگامی به رویش و حرکت فعال خود ادامه میدهد تا به دندان مقابل برسد . ضمناً دندانهای خلفی تر تمایل به حرکت به سمت جلو دارند . حال تجسم کنید که اگر یک دندان مثلاً اولین آسیای بزرگ فک پایین از دست برود چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد ؟ با از دست رفتن این دندان ، مقداری از فضای حاصل از کشیده شدن آن با حرکت دندانهای مجاور اشغال میگردد . نتیجتاً فاصلهای بین دندانهای مجاور با دندان کناری شان ایجاد میگردد که علاوه بر گیر غذایی و احتمال بروز پوسیدگی ، باعث آزردگی و بیماری لثه نیز میشود.
بریج یا پل دندان
اگر یک یا چند دندان شما کشیده شده و از دست رفته است، یک پل دندان میتواند شکاف را با یک یا چند دندان مصنوعی پرکند. پل دندان به طور معمول از تاجهای هر دو طرف دندانِ کشیده شده یا دندانهای پشتیبانِ پونتیک ساخته میشود و در جای خود ثابت میشود.در صورت کشیدن یا افتادن دندانها میتوانید از پلهای دندان استفاده کنید. شایعترین دلایل از دست دادن دندانها پوسیدگی دندان، بیماری لثه و آسیب دیدگی است. یا ممکن است به دلیل بیماری مادرزادی، بدون دندان به دنیا آمده باشید. برای تهیهی یک پل دندان، به دندانهای سالم در دو طرف دندانهای افتاده نیاز دارید.
پروتز های دندانی
پروتزهای دندانی، برای بازسازی نقایص داخل دندان و اصلاح طرح لبخند مورد استفاده قرار میگیرند. نقش پروتزهای دندانی، پر کردن جای خالی دندانهایی است که در گذشته وجود داشتهاند. اگر ساختار دندانها بهم ریخته باشد و یا هر گونه نازیبایی در دندانها به وجود آمده باشد، با کمک پروتز دندان، برطرف میشود. امروزه انواع گوناگونی از پروتزهای دندانی مورد استفاده قرار میگیرند و نقش مهمی در درمان بیماریهای دندانی، بر عهده دارند.
ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان یک نوع پایه فلزی خاص از جنس تیتانیوم است که با سلول های بدن کاملا سازگار میباشد و جایگزین ثابت و دائمی به جای دندان از دست رفته بوده و توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک قرار میگیرد و قسمت تاج و دندان ساخته شده برروی آن قرار می گیرد. کاشت دندان یا ایمپلنت دندان، مفید تر از دندان مصنوعی است برای اینکه همیشه در محلی که دندان از دست رفته است ، وجود دارد. ایمپلنت دندان بهترین راه حل برای دندان های از دست رفته است. در واقع ایمپلنت دندان به صورت یک پیچ است که بر روی فک وصل می شود و این امکان را می دهد که تاج دندان مصنوعی به دندان طبیعی وصل شود .
درمان ریشه
درمان ریشه دندان یا Root canal therapy یا اندو ، به عمل درمان مجرای اعصاب دندان که همان کانالها می باشند، گفته می شود . در اصطلاح عامیانه به درمان ریشه دندان ، عصب کشی هم گفته می شود.
عصب کشی اعمالی است که در طی آن مواد عفونی و عصب موجود در ریشه دندان برداشته میشود . کانال ریشه و حفره ریشه دندان حفرههایی در ساختمان دندان هستند که به طور طبیعی بافتهای عصبی و رگهای خونی و بافتهای سلولی دیگری را در خود جای میدهند . در صورتی که پوسیدگی دندان در مراحل اولیه درمان نشود ، پوسیدگی از مینای دندان عبور نموده و به عاج میرسد و در ادامه میتواند به فضای پالپ ( یا همان ریشه دندان ) گسترش یابد . ورود میکروبها به ریشه دندان باعث ایجاد التهاب در ریشه دندان شده و این التهاب باعث افزایش حجم پالپ میشود . با توجه به اینکه ریشه دندان یک محفظه بسته است ، التهاب باعث افزایش شدید فشار داخلی آن میشود . این افزایش فشار ، منجر به فشار آمدن به پایانههای عصب دندان شده و درد دندان شروع میشود
ترمیم دندان
دندان ها به دلایل مختلف از جمله عدم رعایت بهداشت ممکن است دچار پوسیدگی شوند. البته عوامل دیگری مانند ژنتیک، ردیف نبودن دندان ها و تغذیه نامناسب نیز در ایجاد پوسیدگی موثر است. زمانی که دندان پوسیده میشود ترکیب شیمیایی آن دچار تغییر گشته، نرم و سست میشود و محلی جهت تجمع میکروب می گردد. در صورت درمان نشدن، دندان دچار تخریب شده و از دست می رود. هرچه میزان از بین رفتن بافت دندان کمتر باشد، درصد موفقیت ترمیم دندان بیشتر و احتمال عود پوسیدگی آن کمتر می شود. تا هنگامی که پوسیدگی به پالپ دندان نرسد، میشود دندان را بدون درمان ریشه ترمیم کرد. پس بهتر است هرچه زودتر دندانهای پوسیده را پر نموده تا پوسیدگی به عصب نرسد. البته پوسیدگی دندان تنها عامل مسبب عصب کشی نیست و ضربه و مشکلات لثه و شکستگی دندان نیز میتواند باعث آسیب عصب دندان شود.
تعیین وقت مشاوره